Oppsummering året 2017

2017 har gitt oss mange herlig opplevelser både på trening, kamper, cuper og andre sosiale happeninger. Her kommer et lite sammendrag av hva vi har opplevd sammen i år.

Flyttet onsdagstreningen til Superland

Onsdag 8. februar hadde vi treningen vår på Superland på Quality hotell på Grålum.

Miniturnering i Østfoldhallen

Øreåsen IL inviterte til en miniturnering i Østfoldhallen en søndags formiddag.

Spenst cup 2017 Øreåsenhallen

Lørdag 14. januar var det duket for årets første cup. Det var Spenst cup i Øreåsenhallen arrangert av Øreåsen IL som ble årets først akkurat som i fjor.

Supporterartikler

FK Eika Krapfoss har flotte supporterartikler til salgs!

Oppsummering året 2016

Det har vært treninger, kamper, cuper, foreldre i kiosken, foreldre på sidelinjen, foreldre på feil kamp, mål fremover og mål bakover. Tårer for ball i ansiktet, tårer for skrubbsår på kneet. Smil for at man scorer. Smil for at venninnen scorer. 2016 har inneholdt så mangt.