Nok en vellykket jentedag på Eika

Søndag 7. april gjennomføret vi, som i fjor, en jentedag på Eika.

Sola skinte og 64 jenter møtte opp til oppstarten kl. 11:30.
Tiril og Selma var hentet inn som oppvarmere for dagen. Etter litt oppvarming ble alle samlet for en liten velkomstprat. Da fikk alle jentene også vite om bragden til J14 som innkaserte Eikahistorien første jentepokal dagen i forveien.

Deretter ble alle jentene delt inn i 8 grupper med ca 1 fra hvert årstrinn på hvert lag. Like etter oppstart dukket det opp noen til slik at vi endte opp med ca 70 jenter totalt.

Vi hadde delt inn i 8 "poster" denne dagen. Marius stod for keeperøveler. Jørgen hadde en stafett/lek sekvens. Asle og Cato hadde 2 grupper på 2stk 3v3 baner. Thomas stod for hinderløype/agility/lek. Anders hadde skuddøvelser og Glenn hadde 2 grupper til kamp i bingen. Kjetil stilte som DJ og speaker for dagen, mens Jacob løp rundt for se til at ingen var usikre på noe.

Etter å ha vært gjennom 4 av "postene" så ble det en pause hvor alle jentene fikk utdelt hver sin smoothie.

Når pausen var over og siste 4 "poster" gjennomført så var grillene fyrt opp og pølsene grillet av 3 mammaer som stilte opp. Dermed avsluttet vi det hele med pølsefest og saft til alle deltagere. Kiosken ble også åpnet slik at voksne som tok seg turen i sola til Eika denne søndagen fikk kjøpt seg en vaffel og kaffetår.

Klokken 15 var det hele over og vi kan se tilbake på en meget vellykket jentedag hvor det var stor aktivitet og masse smil og latter.

Tusen takk til alle som bidro.

Flügger Andelen

20% rabatt på hyllepris hos Flügger farve Osloveien 35 (ved Rema 100 Mosseskogen).
Gjelder alle Flügger-varer.
Oppgi FK Eika Krapfoss når du skal betale i kassen og får 20% rabatt.