Historisk pokal!

Eika J14 fortsetter med å skrive seg inn i historiebøkene til FK Eika Krapfoss

Vårt eldste jentelag deltok på lørdag i Askim sin Rørleggerservice cup. Det skulle vise seg å bli en cup som noteres i historiebøkene.
Med 1 seier, 3 uavgjort og 0 innslupne mål i gruppespillet gikk Eika til semifinale hvor de møtte Lervik.

Etter en jevn kamp endte denne kampen også uavgjort 0-0. Nok en gang ingen mål i mot. Dermed gikk det til straffespark hvor Eika kunne strekke det lengste strået etter at dagens keeper Amalie Frøvik reddet mesterlig på den ene straffen.

I finalen stod Driv på andre banehalvdel. Eikajentene skrudde opp innsatsen enda et hakk, og dro i land en velfortjent 3-0 seier. Jentene viser en enorm lagmoral, og idrettsgleden var det ikke noe å utsette på. En stor lagseier. Det kom nok en gledeståre eller to.

Flügger Andelen

20% rabatt på hyllepris hos Flügger farve Osloveien 35 (ved Rema 100 Mosseskogen).
Gjelder alle Flügger-varer.
Oppgi FK Eika Krapfoss når du skal betale i kassen og du får 20% rabatt.