Støtt klubben - bruk Flügger

Nå kan du få 20% rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Oppgi FK Eika Krapfoss når man handler, og da får klubben 5% årlig støtte.

Nå kan du være med å støtte FK Eika Krapfoss, samtidig som du får rabatt på maling hos Flügger.

Vi har aktivert en klubbkonto hos Flügger Farve Osloveien 35, 1534 Moss (Ligger ved Rema 1000 Mosseskogen)

•    Det gis 20 % rabatt på hyllepris på alle Flügger varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
•    Rabatten forutsetter medlemskap i klubben. Handlende må oppgi klubbnavn FK Eika Krapfoss hos butikken i kassen ved kjøp.

•    Det ytes 5 % klubbstøtte. Prosenten beregnes på beløpet som er betalt for varene, etter at rabatten er trukket fra. Klubbstøtten beregnes på alle kjøp som er gjennomført på klubbkontoen gjennom et kalenderår.

Flügger Andelen

20% rabatt på hyllepris hos Flügger farve Osloveien 35 (ved Rema 100 Mosseskogen).
Gjelder alle Flügger-varer.
Oppgi FK Eika Krapfoss når du skal betale i kassen og får 20% rabatt.