Trenerveileder i Eika

Eika har nå fått en trenerveileder i klubben.

Det er med glede å kunne annonsere Thomas Nilsen som trenerveileder i klubben.

Trenerens trener

Trenerveilederens rolle er å være trenerens trener, i tillegg til å ha et ansvar for at klubbens verdigrunnlag og sportslige retning gjennomføres på forskjellige årganger og lag.

Trenerveilederen skal være en sparringspartner for den enkelte trener, være retningsgiver på feltet og i praksisen rundt lagene, og sørge for at det er samsvar mellom klubbens sportsplan og faktisk aktivitet og praksis.

Dette handler om å se trenerne i barne- og ungdomsklubbene, lytte til dem og snakke med dem. Forhåpentligvis vil det motivere trenerene både til å lære seg mer fotball, men også hvordan de skal motivere barn og unge best mulig

Kompetanse

Med trenerkursene Grasrottreneren og UEFA B, så er Thomas Nilsen den i Eika med mest kompetanse. Han har erfaring som trener fra A-lag herrer hos Rygge og Kambo samt G15 interkrets i Moss. I tillegg har han stilt opp og vært behjelpelig som trener både for Eika G2010 og G2011 hvor sønnene spiller.

"Jeg ønsker å stille opp og bidra med min kunnskap i Eika" sier Thomas til stor glede i møte med Sportslig utvalg i klubben.

Kontaktinfo:
E-post: Thomas.Nilsen@rorcompaniet.no

Vi ønsker Thomas lykke til og håper trenerene i klubben benytter seg av dette til både inspirasjon og motivasjon for at treningene blir enda bedre

.