Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

André Nilsen og Lars Arne Pettersen var i dag i DNB's lokaler i Moss for å motta beviset på støtten fra Sparebankstiftelsen DNB.

André Nilsen og Lars Arne Pettersen troppet idag tirsdag opp i DNB sine lokaler i Moss (Dronningensgt. 19) og mottok beviset på støtten til FK Eika Krapfoss.
Dette er støtte til innkjøp av de nye 5'er målene som vi rakk å sette sammen til sesongstart i år. Beløpet lyder på 50.300,-

For en fantastisk gave som gjør at de minste barna i Eika nå har riktige størrelser på målene i kamper og på treninger. Ser at disse også blir mye brukt av barn og ungdommer fra nærmiljøet på fritiden. Ingenting er bedre enn det!

Tusen takk for støtten!!!

Flügger Andelen

20% rabatt på hyllepris hos Flügger farve Osloveien 35 (ved Rema 100 Mosseskogen).
Gjelder alle Flügger-varer.
Oppgi FK Eika Krapfoss når du skal betale i kassen og får 20% rabatt.