Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB

André Nilsen og Lars Arne Pettersen var i dag i DNB's lokaler i Moss for å motta beviset på støtten fra Sparebankstiftelsen DNB.

André Nilsen og Lars Arne Pettersen troppet idag tirsdag opp i DNB sine lokaler i Moss (Dronningensgt. 19) og mottok beviset på støtten til FK Eika Krapfoss.
Dette er støtte til innkjøp av de nye 5'er målene som vi rakk å sette sammen til sesongstart i år. Beløpet lyder på 50.300,-

For en fantastisk gave som gjør at de minste barna i Eika nå har riktige størrelser på målene i kamper og på treninger. Ser at disse også blir mye brukt av barn og ungdommer fra nærmiljøet på fritiden. Ingenting er bedre enn det!

Tusen takk for støtten!!!