Parkering og drop-off soner ved Eikabanen

Vi er nødt til å gi en liten påminnelse om hvor parkering og drop-off soner ved Eikabanene er.

Beboere i Eikaveien (veien som går langs med Eikabanen og Bingen) setter generelt pris på aktivitet på banen, men er ikke like fornøyd med bilkjøring og parkering i veien.
De opplever at både biler, gjerder og til og med garasjer blir rygget på av ivrige foreldre og trenere som ønsker å komme så nær banen som mulig.

Vi ønsker derfor å minne på at det er syd for Eikabanen at vi skal slippe av barna, og det er også der vår parkeringsplass er. Parkeringsplassen vil på travle dager bli full, men da må man heller trekke opp mot skolen for å finne plass.

2 plasser ved bommen/pumpehuset er forbeholdt "handikap plass". Langs hekken i svingen skal ingen biler stå.

I utgangspunktet vil vi oppfordre så mange som mulig å gå/sykle til trening og kamp. Dette er også i tråd med holdningskampanjen"Eat-Move-Sleep" som er tre viktige ord i en sunn livsstil.

La oss alle gjøre Eika til et flott sted for både spillere, publikum og naboer til Eikabanen.

Heia Eika!