Vellykket jentedag på Eika

På lørdagen strålte solen om kapp med jentene ute på Eikabanen.

Totalt 60 jenter dukket opp på jentedagen som ble arrangert lørdag 21. april. Av disse var det ca 10 stk som ikke er Eikaspillere til vanlig, så vi håper at noen av dem dukker opp på en Eikatrening også i fremtiden.

Vi var så heldige å få ungdomsskole elevene Tiril og Kaja, som til vanlig er danselærere ved Rythm, til å ta seg av en felles oppvarming. Det så ut til at jentene syntes denne alternative oppvarming virket og var morsom, og som Kaja sa etterpå: "Jeg tror de skal være varme nå, for det ble hvertfall jeg"

Etterpå ble alle jentene delt inn i 6 grupper hvor alle alderstrinn ble godt mixet. De eldste jentene i klubben ble "faddere" på gruppen og sørget for at man alltid visste hvor man skulle.

Gruppene var ca 15 minutter på hver "stasjon" før det var rotasjon og nye utfordringer. Det var stasjoner som inneholdt spill og skudd, men også øvelser uten ball som lek/stafett og andre motorikk-øvelser.

Etter at alle var igjennom alle stasjonene så stod det en liten pause på programmet. Alle jentene fikk da utdelt hver sin smoothie, og jaggu tok ordfører Hanne Tollerud seg en tur.
Hun gikk rundt og pratet litt med jentene, og dette var stas.

Kiosken var selvfølgelig også åpen på denne fine vårdagen, og det lokket til seg litt av hvert.

Etter pausen ble jentene delt inn i nye grupper da det stod spill på 5'er baner på programmet. Her fikk de minste spille mot hverandre, og de større fikk testet seg ut mot hverandre. Det hele ble avsluttet med grilling slik at alle jentene fikk utdelt grillpølser og saft.

Moss avis var også tilstede og laget en artikkel om denne flotte dagen:

Tusen takk til Geir Høsøien som var hovedorganisator for dagen, men også til alle trenere og foreldre som stilte opp for at denne dagen ble så bra som den ble.

Hei Eika!