Flyttet onsdagstreningen til Superland

Onsdag 8. februar hadde vi treningen vår på Superland på Quality hotell på Grålum.

I sitt fokus på å få flere jenter til fotballen, så har Østfold fotballkrets et tilbud til jentelag fra 6-10 år om å delta på miniturneringer i ballbingen på Superland. (https://www.fotball.no/kretser/ostfold/aktivitet/jentefotball/2016/jentefotball-i-ballbingen-pa-quality-hotel-sarpsborg/)

Vi slang oss på muligheten nå. Siden vi er såpass mange på laget så sjekket jeg opp muligheten for å kunne ha en internturnering på en onsdag som vi normalt trener. Det var ikke noe problem. Vi satt dermed opp 5 lag hvor alle fikk 4 kamper hver. Hver kamp varte 4 minutter, og vi spilte 3 mot 3 pluss keeper.
Når vi ankom Superland så fikk vi et av bursdagsrommene til å oppbevare ting mens vi spilte turneringen.

Alle jentene var klare for å være med, men dessverre så ble det 2 frafall pga sykdom. Dette var en dag alle hadde gledet seg veldig til. For å sitere ei av jentene: "Jeg har sagt nei til en bursdag. Jeg dropper håndballtrening og tacomiddag for å være med på Superland, så ikke våg og si at jeg ikke får være med!!" :)

Kampoppsettet for dagen:

Med 2 minutter mellom kampene så måtte vi passe på å være effektive. Neste lag måtte være klare når kampen før ble avsluttet. Vi endte faktisk opp med å være ferdig 2 minutter FØR skjema!! :)
Vi var også så heldig å få storebrødrene Emil Magnusson Oppegård fra G2004 og Truls August Pettersen fra G2005 til å stille opp som dommere. Supert!!

Jentene koste seg i ballbingen, men når det nærmet seg slutten så var de VELDIG klare for å dra å bade. I denne miniturneringsavtalen så fikk vi også reduserte priser på inngang til badelandet. På vei fra turnering og til badingen så dro superbakeren Lars Arne frem fylte ostehorn som jentene (og noen heldige foreldre) fikk spise. Takker og bukker, og de smakte helt nydelig (selv om de lå på Manchester United servietter).

Deretter bar det ut i badelandet. Selve gulroten for dagen. Vi hadde avtalt på forhånd at foreldrene hadde ansvaret for sine egne unger, eventuelt avtalte om hvem som skulle passe på sitt barn. Dermed var det en voksen pr. barn uti bassenget. En time var vi i bassenget før klokka tikket mot 19:45, og da var det på tide å komme seg i dusjen da man skal på skolen dagen etter.

Det var en klar enighet om at dette var et super tiltak og kjempemorsomt å gjøre, så dette kan vi virkelig anbefale andre lag!

Flügger Andelen

20% rabatt på hyllepris hos Flügger farve Osloveien 35 (ved Rema 100 Mosseskogen).
Gjelder alle Flügger-varer.
Oppgi FK Eika Krapfoss når du skal betale i kassen og får 20% rabatt.