Ut av gymsalen og inn i Østfoldhallen

Søndag 5. februar ble G2010 invitert til Østfoldhallen av Øreåsen IL.

Øreåsen IL hadde leid Østfoldhallen i noen timer på søndags formiddag, og inviterte med seg noen motstanderlag til å spille en liten miniturnering. Vi kastet oss rundt og sjekket hvor mange som hadde mulighet og lyst til å delta. Vi endte opp med å stille to lag, men med minimalt med innbyttere. 13 spillere var klare til kamp.

Øreåsen stilte 2 lag, Ekholt stilte 2 lag og altså det samme med oss.

Det ene laget hadde 4 stk 2010 gutter og 3 stk 2011 gutter, mens det andre laget hadde 4 stk 2010 gutter og 2 stk 2011 gutter.

Det ble 3 morsomme kamper på begge lag med mange mål begge veier, og både 2010 gutter og 2011 gutter scorte mål!!

Det ble knall og fall, tårer, glede, straffe i mot som nesten ble redda. Keepere som titta like mye bak mål som foran mål, og keepere som danset rundt inni mål. Det var spillere som ble skada, men ville uansett ikke bli bytta ut, og det var spillere som ikke ville bli bytta inn. Akkurat slik kamper på G2010/2011 skal være :)

Svein Åge holdt kontrollen over guttene, men fikk god hjelp av flere foreldre. Selv hjalp jeg litt til på det ene laget når jeg ikke holdt på med J2008. Det ble lagt ned en voldsom arbeidsvilje i hver eneste kamp, Guttene forstår mer og mer, men som naturlig er på denne alderen så tenker man mest på seg selv og ser ikke alltid de andre på laget. Likevel er det flere på laget som forstår at det er lurt å spille ballen til noen andre av og til. Det er gøy! Moro å se fremgangen selv om vi kun har trent inne i en liten gymsal til nå i vinter. Det var også glede å spore hos gutta, og det er tross alt det viktigste!

Det var mange av guttene som hadde gledet seg til endelig å spille kamp igjen, så det var moro å bli invitert slik av Øreåsen. Nå kan vi se frem til neste ordentlige turnering hvor det kanskje vil vanke en pokal i premie. Vi samler jo på pokaler :) :)

Flott med masse foreldre på sidelinjen. Det er jeg sikker på at guttene også setter pris på. Heiarop er hjertelig velkomne så lenge de er positive. Da er det bare å rope ut, men dersom man blir fristet til å fortelle gutta hvordan de skal spille så er det bedre å overlate det til trenerene så gutta ikke blir forvirra... det er også en fordel at gutta får prøve å tenke selv og ta egne valg.... Heia Eika :) :)