Miniturnering i Østfoldhallen

Øreåsen IL inviterte til en miniturnering i Østfoldhallen en søndags formiddag.

Øreåsen IL hadde leid Østfoldhallen i noen timer i dag, og lagene hadde fått invitere med seg et par motstanderlag til å spille en liten miniturnering. Eika J2008 var så heldige å være et av disse lagene, og vi stilte da opp med 8 jenter som hadde tid og anledning til å være med.

Det startet med at nesten alle klarte å møte opp i god tid, mens det tikket inn en melding fra en av familiene litt etter oppmøtetid:
"En morratrøtt familie fra Moss
Mot den tikkende klokken har sloss
Vi innrømmer rent
At et kvarter for sent
Ble avkjørselen fra Krapfoss

...men på plass til første kamp er vi :) "

Vi smilte godt, og så lenge unnskyldningen kommer i et slikt format så var det innafor!

Vi fikk spille 3 kamper. Øreåsen Hvit, Ekholt og Øreåsen sort.

Det ble mange mål, og mye godt spill. Flotte pasninger. Flotte dribleraid (noen litt vel ivrige med ballen til tider, men jeg har sagt at man aldri skal være redd for å prøve på ting), og herlig innsats. Det ble tre seiere i bagasjen, men i kamp nr. 2 fikk vi en herlig jevn kamp. Da er det ekstra moro (for begge lag).

Renate hadde stålkontroll og styrte laget med jernhånd de gangene jeg løp bort for å hjelpe til med G2010 som spilte til tider samtidig. Det er helt nydelig at vi er 3 trenere på dette jentelaget, og jeg kan aldri skryte nok av hvor fornøyd jeg er med positive foreldre på sidelinjen. :)

En flott dag med en flott gjeng, og god trening i Østfoldhallen!