TILLEGGSTRENING - Først til mølla

Nå kommer et spennende tiltak for gutter og jenter født i 2010, 2009, 2008, 2007 og 2006. Ved å skape en arena for spillerutvikling gis ivrige barn nå en mulighet til å utvikle ferdighetene sine. Dette er et lavterskeltilbud der det ikke er noe krav til ferdighetsnivå..

Select Eika cup 2017 - Stor suksess

Helgen 19. og 20. august ble årets Eikacup avviklet, og det med stor suksess. Det har haglet med hyggelige tilbakemeldinger fra både tilreisende og fra våre egne.

Klart for Select Eika cup 2017

Årets Select Eika cup næmer seg med stormskritt, og allerede neste helg braker det løs. Kampoppsettene er klare, så nå er det bare å glede seg til en dag med mye spill og moro.

En vellykket Eikadag 2017

Solen strålte om kapp med spillere og grillkonger!

FK Eika Krapfoss farget Horten grønn

De vakre grønne fargene til Eika Krapfoss fylte opp både Bastøferjer og banene på Lystlunden i Horten.

Ikke tillatt med hunder på kunstgressbanen

Det er ved et par tilfeller blitt oppdaget at kunstgressbanen, og gjerne bingen, er blitt brukt til å lufte hunder.

VippsGO lansert på Eika

VippsGO er lansert og dermed kan man bestille via en meny i kiosken.

EIKADAGEN 2017

Lørdag 10. juni er det endelig tid for Eikadagen 2017